Izjave zaposlenih

Izjave zaposlenih v podjetjih imetnikih certifikata Družini prijazno podjetje.
 

Certifikat družini prijazno podjetje je v današnjem času pomemben tudi za naše podjetje, saj lahko na ta način doprinesemo h kakovostnejšemu in  učinkovitejšemu  usklajevanju poklicnega in družinskega življenja. Kot mamica dveh sinov sem bila ob njunem rojstvu počaščena, saj sem v porodnišnico dobila čestitko s strani našega podjetja. Prav tako pa, ko sta sinova vstopala v vrtec sem lahko bila z njima v vrtcu in tako koristila otroški časovni bonus. Podjetje Mlekarna Celeia, d.o.o. si  prizadeva, da  ti ukrepi resnično zaživijo med zaposlenimi in jih tako zaposleni lahko uspešno koristimo.

sodelavka, http://www.zelenedoline.si/

To, da mi delodajalec omogoča bolj zgoden prihod na delo, naši družini močno olajšuje vsakodnevno usklajevanje vseh obveznosti. Ker delodajalec prisluhne mojim neslužbenim potrebam, zagotovo hodim v službo bolj zadovoljna, saj mi ni potrebno iz dneva v dan bezljati od službe do šole ter izgubljati časa v prometni konici. Delati v družini prijazni organizaciji je zame pomemben motivator, če bi ga morala umestiti na lestvico, bi na njej zasedel eno od prvih dveh mest.

Sodelavka, http://www.mddsz.gov.si/

Certifikat Družini prijazno podjetje dokazuje, da je podjetju mar za zaposlene, njihove družine, saj certifikat omogoča lažje usklajevanje službenega in družinskega življenja. Sem članica projektne skupine zato sem toliko bolj vesela, ko vidim, da moji sodelavci z veseljem koristijo sprejete ukrepe, kot so fleksibilni delovni čas, ko se otrok uvaja v vrtec, svojega otroka lahko pospremijo na prvi šolski dan, ki je tako pomemben in nepozaben tako za starše kot otroke. Sem mama srednješolca, ki v času poletnih počitnic z veseljem koristi počitniško delo v podjetju. Vesela sem, da naši otroci pobližje spoznavajo naše delo in mislim, da znajo tako bolj ceniti in spoštovati denar. Bližajo se prazniki in tudi tokrat ne bomo pozabili na obdarovanje otrok zaposlenih. Verjemite, da je ob tovrstnih bonitetah še tako težko delo lažje.

Renata, sodelavka , http://www.zale.si/

Kot mama dveh otrok sem z veseljem izkoristila prost dan ob vstopu prvošolke v šolo, ki je tako za otroka kot starše nepozaben dogodek. Čez nekaj let bom lahko ob rami otrokoma na informativnem dnevu za vpis v srednjo šolo. Vsako leto pa se otroka veselita tudi obiska dedka Mraza. S ponosom sem zaposlena v družini prijaznem podjetju.

Petra, sodelavka, http://www.ir-rs.si/