Storitve za imetnike

Dodatne storitve za imetnike certifikata:

 1. Izobraževanje vodilnih na področju usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja

  Izobraževanje vodilnih na področju usklajevanja dela in družine sodi v sklop aktivnosti v okviru certifikata Družini prijazno podjetje. Ciljne skupine: menedžment na različnih nivojih in vodje/voditeljice delovnih skupin za uvajanje in implementacijo politik usklajevanja.

 2. Tradicionalna konferenca Trendi na področju družbene odgovornosti

  Ekvilib Inštitut in UN GC Slovenija organizirata tradicionalno letno konferenco Trendi na področju družbene odgovornosti. Več o konferenci >> 

 3. Akcija Dan DD

  Z akcijo Dan DeloDružina spodbujamo podjetja in njihove zaposlene, da gredo pravočasno, torej po osmih opravljenih urah, domov. Vsa navodila in materiale za sodelovanje v akciji, dobite tukaj.
  DanDD

 4. Certifikat Družbeno odgovorno podjetje – vidik zaposlenih

  Certifikat Družbeno odgovorno podjetje temelji na analizi vrzeli ključnih elementov družbeno odgovornega poslovanja po standardu ISO 26000, smernicah za družbeno odgovornost in indikatorjev GRI, dopolnjenih z nekaterimi dodatnimi vidiki sodelovanja z zaposlenimi ter ostalimi ključnimi deležniki podjetja. Certifikat se bo ločeno podeljeval za posamezna področja – vidik zaposleni, vidik okolje in vidik skupnost ter horizonatalni vidik organizacijsko upravljanje. Več informacij na certifikatDOP[at]ekvilib.org.