Pridobitev certifikata Družini prijazno podjetje: spletna predstavitev za zainteresirane prijavitelje

Pridobitev certifikata Družini prijazno podjetje: spletna predstavitev za zainteresirane prijavitelje

Ekvilib Inštitut je objavil javni poziv za pridobitev certifikata Družini prijazno podjetje v letu 2023. Slovenska podjetja in organizacije se lahko v letošnjem letu vključijo v postopek pridobitve certifikata do vključno 31. decembra 2023, število mest pa ni omejeno.

Ravnovesje med službenim in zasebnim časom je za zaposlene vedno bolj pomembno. S certifikatom organizacije v poslovanje uvajajo konkretne izboljšave delovnega okolja. Pozitivni učinki se med drugim kažejo v povečanju dobrega počutja, zdravja, motivacije in pripadnosti zaposlenih ter povečanju produktivnost in konkurenčnost podjetja ali organizacije.

Pridobitev certifikata je svetovalni ter revizorski postopek, ki pomaga delodajalcem uvajati ukrepe za boljše upravljanje s človeškimi viri s poudarkom na usklajevanju poklicnega in družinskega življenja zaposlenih. V sistemu certifikata Družini prijazno podjetje trenutno 226 aktivnih podjetij in organizacij skupaj uvaja skupaj več kot 3000 družbeno odgovornih ukrepov.

Za vsa zainteresirana podjetja bo 27.2.2023 ob 13. uri organiziran spletni seminar, kjer bomo predstavili certifikat in celoten postopek njegove pridobitve.

Prijave sprejemamo preko PRIJAVNEGA OBRAZCA. Udeležba je brezplačna.

Celotna razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani certifikata  www.certifikatdpp.si.

Več informacij: Ekvilib Inštitut, 01/430 37 51, petra@ekvilib.org /spela@ekvilib.org