Pridobitev certifikata Družini prijazno podjetje: spletni seminar za zainteresirane prijavitelje

Pridobitev certifikata Družini prijazno podjetje: spletni seminar za zainteresirane prijavitelje

Z veseljem vam sporočamo, da so odprte prijave za pridobitev certifikata Družini prijazno podjetje. Certifikat z letošnjim letom spreminja naziv, saj se z letošnjim letom nadgrajuje v evropski standard, s čimer se poudarja standardizirana oblika pridobitve in ohranjanja certifikata ter izpostavlja vrednotno okolje, iz katerega certifikat izhaja.

Ravnovesje med službenim in zasebnim časom je za zaposlene vedno bolj pomembno. Podjetja in organizacije so vse bolj osredotočene na ustvarjanje ter izvajanje politik in praks, ki spodbujajo usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja, saj je to ključno za privabljanje in zadrževanje talentov, izboljšanje dobrobiti zaposlenih in spodbujanje trajnostne produktivnosti. S certifikatom organizacije v poslovanje uvajajo konkretne izboljšave delovnega okolja, zaradi širokega nabora ukrepov pa je certifikat primeren za katero koli organizacijo, ne glede na organiziranost, statusno obliko, panogo in velikost.

Pridružite se nam na spletnem seminarju 12.3.2024 ob 13. uri, na katerem bomo podrobneje predstavili namen, vsebino, postopek in prednosti obeh certifikatov ter odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Prijave sprejemamo preko PRIJAVNEGA OBRAZCA. Udeležba je brezplačna.

Celotna razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani certifikata Družini prijazno podjetje www.certifikatdpp.si.

Več informacij: Ekvilib Inštitut, 01/430 37 51, petra@ekvilib.org spela@ekvilib.org