Telemach Slovenija d.o.o.

Telemach Slovenija d.o.o.

Podjetje Telemach je ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavljajo napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega na vseh napravah doma ali na poti. Z najboljšo ponudbo na tržišču, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije storitve najvišje kakovosti zagotavljajo številnim zasebnim in poslovnim uporabnikom v Sloveniji.

Tehnologija je resda temelj vseh njihovih storitev, a glavni Telemachovi junaki so bili vedno ljudje. Brez njihove domišljije, inovacij, idej in močnega ekipnega duha ne bi mogli ustvariti takšne zgodbe o uspehu. Zadovoljni, motivirani in zavzeti zaposleni se idealno prepletajo z njihovim vrhunskim omrežjem.

Ob vključitvi v postopek je podjetje zaposlovalo  752 sodelavcev in sodelavk in je do decembra 2023 vpeljalo 11 ukrepov za lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja zaposlenih.

Izbrani ukrepi podjetja:

 1. Fleksibilni delovni čas
 2. Otroški časovni bonus
 3. Tim za usklajevanje poklicnega in družinskega življenja
 4. Možnost izrednega dela od doma
 5. Komuniciranje z zaposlenimi
 6. Komuniciranje z zunanjo javnostjo
 7. Raziskave med zaposlenimi o usklajevanju dela in družine
 8. Izobraževanje vodij na področju usklajevanja dela in družine
 9. Druženje med zaposlenimi
 10. Razvoj socialnih veščin za vodilne
 11. Ponudba za prosti čas