Petrovič d.o.o.

Petrovič d.o.o.

Petrovič d.o.o. v vsak svoj izdelek in storitev vložijo ogromno truda in energije, da zagotovijo vrhunsko rešitev. Z enim samim končnim ciljem, to je navdušiti svoje stranke. So zanesljiv in odgovoren poslovni partner, v vseh aktivnostih, kjer sodelujejo.

Krovstvo je dejavnost, ki zahteva veliko trdega dela, pa tudi ogromno znanja in izkušenj. Pri Petrovič d.o.o. se tega zavedajo, zato se vseskozi izpopolnjujejo na različnih področjih našega dela. Z veseljem se posvetijo željam in potrebam vsakega naročnika.

Odgovoren odnos do okolja in narave je pomemben del njihovega podjetja in poslovanja. Verjamejo, da uspeh leži v trajnostnem razvoju podjetja, ki upošteva potrebe lokalnega okolja in družbe. V okviru svojih procesov zato težijo k minimalnemu vplivu na okolico.
Samo s podporo družbe in širše skupnosti jim je uspelo ustvariti izjemno podjetje in izdelke. Zato si prizadevajo, da so proaktivni in poslušajo potrebe skupnosti. Aktivno podpirajo kulturne in športne dogodke, pomagajo ljudem v stiski in podpirajo mlade.

Izbrani ukrepi v prvem triletju:

 1. Fleksibilni delovni čas
 2. Časovni konto
 3. Otroški časovni bonus
 4. Pravica do prilagoditve delovnih pogojev
 5. Odklop od službene komunikacije
 6. Komuniciranje z zaposlenimi
 7. Komuniciranje z zunanjo javnostjo
 8. Raziskave med zaposlenimi o usklajevanju dela in družine
 9. Druženje med zaposlenimi
 10. Izobraževanje vodij na področju usklajevanja dela in družine
 11. Mentorstvo
 12. Korporativno prostovoljstvo