PORSCHE FINANCE GROUP SLOVENIA

PORSCHE FINANCE GROUP SLOVENIA

PORSCHE FINANCE GROUP SLOVENIA je del organizacije Porsche Bank AG, ki se ponaša z več kot 50-letnimi izkušnjami in spada pod okrilje Porsche Holdinga. V skupini Porsche Finance Group Slovenia so zastopana naslednja hčerinska podjetja Porsche Bank AG: Porsche Leasing, Porsche Zavarovalno Zastopništvo in Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji.

Porsche Finance Group Slovenia zagotavlja vse storitve v zvezi z vozili znamk Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, Cupra, Volkswagen Gospodarska vozila, Porsche in Weltauto, od financiranja (kredit, finančni leasing, operativni leasing) in zavarovanja vozil do servisiranja in vzdrževanja voznega parka ter storitev carsharing-a in drugih novih mobilnosti.

V skupini se zavedajo, da so največji doprinos k uspehu zadovoljni sodelavci s svojim znanjem, veščinami in spretnostmi. Zato so se odločili, da pristopijo k postopku pridobitve Certifikata družini prijazno podjetje in s tem sodelavcem ponudijo dodatne ugodnosti, ki jim bodo olajšale usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

 1. Tim za usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja
 2. Komuniciranje z zaposlenimi
 3. Komuniciranje z zunanjo javnostjo
 4. Anketa Družini prijazno podjetje
 5. Izobraževanje vodij na področju usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja
 6. Načrtovanje letnega dopusta
 7. Posredovanje informacij odsotnim sodelavcem
 8. Dan odprtih vrat
 9. Kroženje zaposlenih
 10. Ponovno vključevanje po daljši odsotnosti
 11. Sodelovanje svojcev zaposlenih pri občasnih delih v podjetju
 12. Psihološko svetovanje in pomoč